O podjetju

Obkov d.o.o. panorama podjetja

Kjer se pojavi potreba po dvigovanju bremena in nastavljanju njegovega položaja, lahko v mnogih primerih pomaga plinska vzmet.

OBKOV je specializirano podjetje za proizvodnjo plinskih podpor, ki se uspešno razvija in deluje že od leta 1975. Od prvotne izdelave drobnih kovinskih izdelkov smo postopoma prešli na proizvodnjo plinskih vzmeti, ki je naš glavni proizvodni program od leta 1989.ISO9001 - obkov d.o.o.

Proizvodni program obsega različne vrste plinskih vzmeti, ki se lahko uporabljajo v avtomobilski industriji, pri proizvodnji avtobusov, počitniških prikolic, traktorjev, viličarjev, pri nadgradnji različnih vozil, v pohištveni industriji ter pri proizvodnji strojev in različnih naprav.

Poleg standardnega programa izdelujemo tudi plinske vzmeti posebnih dimenzij v skladu z zahtevami naročnika. Pri načrtovanju vgradnje plinskih vzmeti lahko naročniku na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja ustrezno svetujemo in izdelamo optimalne rešitve.

Zaradi vedno večjih zahtev in izzivov trga posvečamo veliko pozornost kvaliteti plinskih vzmeti, razvoju novih izdelkov in tehnologij. Naš glavni cilj je zadovoljen kupec, zato z veseljem prisluhnemo predlogom in željam naših strank.

Naše glavne prednosti so: visoka kvaliteta, dolga življenjska doba, tehnično svetovanje, hitra dobava, konstantna zaloga standardnih tipov plinskih vzmeti, možnost izdelave manjših količin po željah kupcev, možnost izdelave posebnih izvedb v skladu z naročnikovimi zahtevami, dodatna ponudba elementov za vgradnjo in pritrditev.